Over ons

De Speed Fryer, zoals we onze friteuse noemen, is ontstaan in Oostenrijk. Daar hebben Harry en Eveline Oosten met al hun kennis en passie de meest energie- en olie efficiënte friteuse ontwikkeld. De friteuse is daar direct ingezet bij XXXLutz waar hij zich onder allerlei alle extreme omstandigheden kon bewijzen. Hierdoor waren Harry en Evelyne in staat om de friteuse op uiteenlopende aspecten te verbeteren en door te ontwikkelen. Inmiddels is de S-Fry een betrouwbaar apparaat dat zijn meerwaarde op het gebied van besparing duidelijk heeft aangetoond.

Samen met PromTeg Industries naar nog beter

Om de S-Fry nog verder door te ontwikkelen en breed op de markt te zetten, zijn Harry en Evelyne de samenwerking aangegaan met de PromTeg Groep.   

De PromTeg Groep is actief binnen verschillende technische vakgebieden. De organisatie bestaat uit zelfstandige bedrijven met ieder een eigen expertise binnen een breed palet aan technische disciplines. Samen vormen deze bedrijven een robuuste groep die met de zeer brede kennis in staat is klanten snel en persoonlijk te helpen bij multidisciplinaire oplossingen. Hierbij richt de organisatie zich niet alleen op vraagstukken van nu, maar ook vraagstukken van de toekomst. Zo is PromTeg Industries gevraagd mee te denken in de doorontwikkeling van de S-Fry en is uiteindelijk de samenwerking S-Fry Europe B.V. ontstaan.
Met een enthousiast team van jonge engineers werken wij aan de verdere ontwikkeling van het product, met als doel om de S-Fry nóg slimmer en gebruiksvriendelijker te maken. Vanuit ons kantoor in Duiven helpen wij klanten in binnen- en buitenland met onze friteuse bij de (energie)transitie van hun grootkeuken.

Ons Team

Thijs Lambermont
Technisch Directeur
Peter Postma
Algemeen Directeur
Michael Tempels
Salesmanager
Gideon Kock
Hoofd Engineering
Hans Putman
Software Engineer
Lucia Mulder
Officemanager

Heeft u vragen? Bel ons op 088 - 657 1444

nl_NL